Performance Sk8 Urban Skate House

P.U.S.H, som är en förkortning för Performance Urban Skate House är en unik satsning för skateboardintresserade i alla åldrar.  P.U.S.H är en ny urban mötesplats där du som besökare har möjlighet att åka skateboard, uppleva konst och musik, lyssna på föreläsningar samt träffa varumärken. P.U.S.H, som är en ny typ av retailkoncept i Gallerian, kommer att vara öppet under 300 dagar.

P.U.S.H ligger på våning 4, en trappa upp ovanför huvudentrén från Hamngatan. P.U.S.H kommer att ha öppet under Gallerians ordinarie öppettider. Entrén ligger på 20 kronor och pengarna går oavkortat till Sverige för UNHCR. Alla är välkomna men personer under 16 år behöver tillstånd från målsman. Upplevelsen ska inte bara tilltala de redan frälsta åkarna utan också nybörjare i alla åldrar.

P.U.S.H har skapats av nätverket bakom det svenska innovationsbolaget Performance Sk8 och syftar till att stärka barn- och ungdomars självkänsla genom att erbjuda en trygg, social plats där de kan mötas kring ett gemensamt intresse. Tillsammans med sampartners kommer ytan under 300 dagar att fyllas med nytänkande aktiviteter som ska gör skillnad för ungdomar både på plats samt runt om i världen


Mer information om kommande program och aktiviteter finns på www.pushsthlm.com

P.U.S.H öppnar den 14 nov.