Öppningen av Victoria’s Secret

Fredag den 8 november öppnades äntligen dörrarna till Victoria’s Secrets första skandinaviska flaggskeppsbutik! Välkommen in till den 900 kvadratmeter stora butiken för att uppleva hela sortiment av underkläder, sovplagg och skönhetsprodukter som gjort Victoria’s Secret till ett av världens mest kända varumärken.

Den nya butiken ligger precis vid huvudentrén på Hamngatan och är uppdelad på två plan fyllda med vackra underkläder från de populära varumärkena Dream Angels, T-Shirt Bra och Body by Victoria. Här hittar du också sportkollektionerna, Victoria Sport och Victoria's Secret Pink.

I butiken kan du uppleva handplockade dofter från de mest populära sortimenten som Victoria's Secret Bombshell, Victoria's Secret Tease och Victoria's Secret Love men också alla Victoria’s Secret Body Mists och Victoria's Secret Pink skönhetsprodukter. 

Som besökare erbjuds du också hjälp för att hitta din BH-storlek så att du sedan i lugn och ro kan prova själv i butikens provhytter. Att välja rätt storlek är kanske inte så enkelt som många tror och därför är personalen experter på just detta. 

Varmt välkommen till Victoria’s Secret i Gallerian.

Öppettider

Mån-fre 10.00-20.00
Lör 10.00-18.00
Sön 11.00-18.00

Publicerad: