Välkommen in till Victoria's Secret

Victoria’s Secret öppnade nyligen Skandinaviens första flaggskeppsbutik hos oss i Gallerian och vi ville ta reda på lite mer om vad man som besökare kan förvänta sig. Vi träffade Sara Wahlström som jobbar med sociala medier på Victoria’s Secret Sverige och hon avslöjar inte bara vilken produkt som är mest populär, utan också vad som är bra att tänka på när du ska köpa en ny BH.

Vad är speciellt med butiken som precis öppnat i Gallerian? 

Det är vår första butik i Skandinavien med fullt sortiment som har en hel undervåning bestående av kollektionen Victoria’s Secret PINK. Butiken är 900 kvm och när du kommer in möts du direkt av en känsla av lyx och perfektion. 

På nedre plan finns konceptet PINK, kan inte du berätta lite mer om det?

Victoria’s Secret PINK är vår ungdoms-kollektion. Här kan du hitta allt från underkläder, träningskläder och pyjamasar med underbar kvalitet till bra priser. 

Victoria's Secret Pink

Vilken är er mest populära produkt?

Den produkt som är allra mest populär hos våra kunder är våra BH:ar, men vår Striped PJ Set som är en klassisk Victoria’s Secret Pyjamas är också mycket omtyckt. 

Vad är viktigt att tänka på när man köper en ny BH?

Att välja rätt storlek är A och O. Vi har en gratis service i vår butik med våra Bra Fit-experter som hjälper dig att hitta den perfekta BH-storleken för dig. Det bästa är att gå direkt till våra provrum och låta dom mäta dig, efter det kan du på egen hand upptäcka alla olika modeller som butiken har att erbjuda. 

Om du skulle välja något ur butiken att önska dig i julklapp - vad skulle du välja?

Om jag fick välja vad jag vill skulle det helt klart vara en pyjamas. 

Är du på jakt efter en present men är lite osäker på storlek och smak hos mottagaren? I så fall är ett presentkort från Victoria’s Secret den perfekta gåvan. 

Publicerad: