Våren börjar här

Äntligen glimtar vårens första solstrålar mellan gatorna längs Gallerian och värmer ansiktet. Efter alltför många månader i mörker och kyla längtar vi efter allt det där härliga man vill göra när våren börjar göra sig påmind igen. Dricka vårens första kaffe på en uteservering, ta med sig lunchen ut till Brunkebergstorg och från TAKs uteservering se hur Stockholm går från grått till grönt.

I takt med att våren närmar sig blir också längtan att få byta ut vintergarderoben och shoppa bland vårnyheter större. Därför välkomnar vi den nya årstiden med massor av härliga nyheter i Nya Gallerian.

Upptäck utbudet i våra butiker, restauranger och caféer, med allt från ljusa sneakers och tunna kappor till vårsallader och solglasögon. 

För att du ska kunna njuta lite extra av vårens första shoppingrunda har vi dessutom många härliga erbjudanden på vårnyheter. Gör dig redo för dejten i en ny skjorta från The Shirt Factory (20% på valfri skjorta), inspireras till utomhuslek på World of Toys (20% på ett helt köp) eller bjud mormor på finmiddag på Regeringsgatan 21 (30% på all mat).

Se och hämta alla erbjudanden här, eller i vår infodisk på plan 3. 

Varmt välkommen till vårens första häng i Gallerian!

Publicerad: