Stilsäkra tips och trender!

Vem drömmer inte om att få till den där perfekta garderoben där allt matchar och håller över tid? Vi fick en pratstund med Ariane, Gallerians Personal-Shopper, för att höra mer om hur man på ett enkelt sätt kan undvika felköp och vad som egentligen är viktigast att tänka på när man köper nya jeans.

  1. Hur undviker man felköp? Alltså att handla sådant som man aldrig använder…

Jag brukar rekommendera att inte handla planlöst och för att något är fint. Tänk på några av dina favoritplagg i garderoben och om det nya plagget passar in. Matchar och kompletterar det nya plagget dina övriga plagg i garderoben så blir det snart en ny favorit och är värt investeringen. 

  1. Vad är viktigt att tänka på när man köper nya jeans?

Att man inte köper för stora och att man håller koll på hur mycket rådenim som är i dem. Ju mer rådenim desto stelare blir de, men att de även töjer sig mer samt håller längre. Stretch har dock en tendens att sitta bättre direkt från start. Är du ojämn i storlek, det vill säga om man är en storlek i midjan och en annan över stussen, så blir stretch oftast bäst i längden.

  1. Bästa knepen för att se till så att kläderna håller längre?

Försök att inte använda samma kläder hemma i soffan som du haft på t.ex. jobbet, utan byt om när du kommer hem. Undvik att tvätta för ofta – se istället till att vädra och punktbehandla så länge det går då tvätt sliter väldigt mycket på kläder!

  1. Hur ser en shopping session med dig ut?

Man kommer till mitt rum i MOOD Stockholm (Gallerians systergalleria) där vi först sitter och pratar en stund om vad just dina behov är. Sedan går vi tillsammans runt i butikerna i Gallerian där jag plockar kläder/accessoarer till dig som du får prova. Jag hjälper till med med styling och ger dig tips och trix för att få till en bättre look.

  1. Hur bokar man?

Du bokar genom att gå in på Gallerians hemsida och titta under Personal-Shopper. Därefter så följer man länken i texten och bokar en tid som passar. 

6.Har du några trendspaningar inför våren 2022?

Mycket färg! De dova och neutrala tonerna kommer såklart att finnas kvar ett tag till och är alltid relevanta, men vi behöver alla lite färg och kul nu så satsa på någon detalj om du inte vågar gå hela vägen. T.ex. en rosa väska eller skor!

Publicerad: