Åk skateboard i Gallerian!

Vi har öppnat en mötesplats för skateboardintresserade i alla åldrar!  P.U.S.H, en förkortning för Performance Urban Skate House, blir en plats där du bland annat har möjlighet att åka skateboard, uppleva konst och musik.

P.U.S.H har skapats av nätverket bakom det svenska innovationsbolaget Performance Sk8 som jobbar med att stärka barn- och ungdomars självkänsla genom att erbjuda en trygg, social plats där de kan mötas kring ett gemensamt intresse. Tillsammans med samarbetspartners kommer lokalen att fyllas med nytänkande aktiviteter som ska göra skillnad för ungdomar både på plats samt runt om i världen. 

Alex Lindgren, som är en av initiativtagarna till projektet, har själv skejtat hela sitt liv. Han var en av skejtarna som hängde i Gallerian när det öppnade på 70-talet, något som har präglad både hans proffsåkande och person. Nu vill han ge en ny generation barn och ungdomar en skateboardupplevelse i Gallerian, på samma sätt som för 50 år sedan.

P.U.S.H ryms på en yta om 1 000 kvadratmeter i Gallerian, en trappa upp ovanför huvudentrén från Hamngatan. Entrén ligger på 20 kronor och pengarna går oavkortat till Sverige för UNHCR. Alla är välkomna men personer under 16 år behöver tillstånd från målsman. 

Öppettider:
Mån-fre 10-20
Lör 10-18
Sön 11-17

Mer information om kommande program och aktiviteter finns på www.pushsthlm.com

Publicerad: