Plan 4 – Ett wellnessplan

Nu har en massa spännande, nya koncept öppnat upp på plan 4! Här finns numera allt från en digifysisk vårdcentral till klättring, träning, beauty, mode och mat/fika. På plan 4 kan du fokusera på hälsa och välmående oavsett om du vill unna dig själv en behandling, är nyfiken på nya träningsformer eller bara vill ta en paus med riktigt gott fika så hittar du rätt på plan 4.

KASAI KITCHIN

Kasai Kitchin är en modern japansk restaurang och cocktailbar som serverar kreativa japanska fusionrätter och välgjorda cocktails i en exklusiv miljö med livlig atmosfär. Kasai Kitchin är ett resultat av många års inspirationssökande i städer som London, Los Angeles och Miami. Det präglar varje besök i allt från service till maten och atmosfären. Har du inte testat förut är detta ett ställe väl värt ett besök.

WAYNE’S COFFEE

Nyöppnade Wayne’s Coffee hos oss i Gallerian erbjuder ett stort utbud av kaffe, fika och frukost, men även färdigförpackad mat som sallader och grillade mackor som passar perfekt för lunch. Hit kan du komma oavsett om du vill slå dig ner en stund på uteserveringen med en kopp rykande, ekologiskt kaffe eller plocka med dig mat hem. Vill du går det bra att både beställa och betala i Wayne’s Coffees app i förväg, så är det bara att plocka upp, helt enkelt. Kaféet drivs av människor som medvetet konstant jobbar för att fortsätta utveckla din fikaupplevelse. Här får du alltid ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat fika direkt från ugnen.

PINK FLOWER NAILS

På Pink Flower Nails utförs allt från akryl och gelé till klassiska manikyrer och spa-pedikyr. Nu erbjuder de dessutom även fotpedikyr! Passa på att piffa naglarna inför helgen, mötet eller middagen. Unna dig själv eller någon du tycker om en behandling, Pink Flower Nails har öppet under våra vanliga öppettider på Gallerian.

HAWAII POKÉ

På Hawaii Poké serveras smakrik och hälsosam snabbmat – vi skulle vilja påstå att det är den färskaste pokéskålen i hela Stockholm. Poké (poh-kay) är en utsökt rå fiskrätt som härstammar från Hawaii, med influenser från Japan och beskrivs bäst som sushisallad. Här strävas det ständigt efter att hålla ingredienser både ekologiska och lokala med allt från veganska, glutenfria och mjölkfria alternativ. Välj en favorit från den väl framtagna Hawaii Poké-menyn eller blanda en helt egen.

KRY VÅRDCENTRAL

Hos Kry kan du få vård precis som på vilken annan vårdcentral som helst. Få hjälp i appen dygnet runt – eller på en av Krys mottagningar inom 24 timmar. I Gallerian har Krys mottagning generösa öppettider på kvällar och helger – så att du lättare ska kunna besöka mottagningen om du inte kan komma loss dagtid. Du kan också välja Krys vårdcentral som din fasta mottagning – och ändå kunna besöka alla deras nya vårdcentraler runt om i Stockholm. På så sätt får du smidig vård – helt enkelt!

KLÄTTERCENTRET

Nu har Klättercentret öppnat – Stockholm citys första och enda klätteranläggning! I klätteranläggningen finns omkring 100 så kallade ”problem”, som är olika vägar att ta när du klättrar. Problemen har olika svårighetsgrad så oavsett om du har mycket erfarenhet eller ingen alls finns väggar för alla nivåer. Klättercentret har alltid personal tillgänglig så om du är nybörjare eller har frågor kan du få hjälp av experter på plats.

BECORE

Nyöppnade BECORE härstammar från flera välkända, internationella träningskoncept och nu kan du äntligen ta del av dessa hos oss i Gallerian. Testa konceptet ”Megaformer” som är en pilatesinspirerad styrketräning, eller ”Cycling” där du cyklar i en koreografi tillsammans med andra. Är du redo för att ta din träning till nästa nivå eller är du kanske redan stammis hos BECORE? Oavsett om du är nybörjare på träningen eller en rutinerad deltagare är du varmt välkommen till BECOREs senaste träningsstudio som nu öppnat hos oss på plan 4.

P.U.S.H

P.U.S.H, som är en förkortning för Performance Urban Sk8 House, är ett unikt koncept för skateboardintresserade i alla åldrar. Detta är en helt ny, urban mötesplats där du som besökare har möjlighet att åka skateboard, uppleva konst och musik, lyssna på föreläsningar samt träffa olika varumärken. Har du aldrig skejtat förut rekommenderar vi starkt att du provar, och är du van skateboardåkare vet du precis vilka ramper du ska köra. P.U.S.H har något för alla!

Erbjudande – gratis entré
Nu erbjuder vi gratis entré för alla som inte varit hos oss tidigare. I entréavgift ingår skateboard, hjälm och skydd.

PINK FLOWER NAILS

På Pink Flower Nails utförs allt från akryl och gelé till klassiska manikyrer och spa-pedikyr. Oavsett om du vill göra en nagelförlängning, bara få en naturlig look eller göra en mer hållbar manikyr med Shellack finns här något för alla. Nu erbjuder de dessutom även pedikyr! Passa på att piffa naglarna inför helgen, mötet eller middagen. Unna dig själv eller någon du tycker om en behandling.

RELEASE CO.

Release Co. är en hälsoklinik specialiserad på intravenös och intramuskulär vitaminterapi – här kombineras medicinsk expertis med en passion för att hjälpa individer att nå förbättrad hälsa och välmående. Genom rådgivning och behandling kan deras medicinska team bidra till att förbättra din hälsa och välbefinnande. Det ingår alltid en konsultation med någon från det medicinska teamet vid bokning av samtliga Release Co. behandlingar. 

Publicerad: