Kickstarta träningen med nytt från Nike!

Har du tröttnat på träningsgarderoben eller behöver du höja motivationen genom att investera i lite nya träningskläder? Vi har varit i Nike Store i Gallerian och valt ut några favoriter.

Skym solenNike Aerobill Cap

Att träna utomhus kan vara toppen, men ibland kan solens strålar bli allt för starka. Då kan det vara en bra idé att använda en keps som skydd. Nikes löparkeps AeroBill är gjord i ett superlätt material som andas och torkar snabbt. Perfekt för svettiga träningspass helt enkelt! 
Pris: 269 kronor.

Håll dig torr
Nike Dri-Fit T-shirt

Det är ingen slump att Nikes toppar i materialet Dri-Fit är riktiga storsäljare, både för herr och dam. Långärmade, t-shirts och linnen – ja, det är bara att välja det som passar dig och din träning bäst. Materialet är svettavvisande och hjälper till att hålla dig torr genom hela träningspasset.

Förbättra löpningen på studs
Nike Air Pegasus

Är du på jakt efter ett par nya löparskor? Nike Zoom Pegasus Turbo 2 är klassikerna som blivit uppdaterade för att ge extra bra stöd under långa löpturer. Skon är lätt och har en specialdesignad hälkappa som breddas bak för att vara skön runt hälsenan. Pris: 1949 kronor.

Hitta dina favoriter
Nike Running Tights

Hos Nike finns ett brett sortiment av tights för både herr och dam som hjälper dig att få ut maximalt av din träning. Fråga gärna personalen på plats i butik så hjälper dom dig att rätt tights för just dig.

Publicerad: