Lugn, julklappen hittar du hos oss!

Vad ger man mammas nya kille eller den avlägsne kusinen som dyker upp lagom till jul? Här i Gallerian kan du lösa all din julklappshopping, under ett och samma tak. Får du ändå slut på idéer så finns vår julklappsexpert för att guida dig rätt. Vi erbjuder också alla våra kunder gratis paketinslagning och fri hemkörning av sin julshopping mellan den 14–23 december.

Julklappskit

Även i år har vi vårt populära julklappskit som innehåller fem fina julklappar från några av Gallerians butiker. De är inslagna och redo att läggas under granen, eller varför inte använda dem till årets julklappsspel?

Alla intäkter från försäljningen går till Stockholms Stadsmission, så genom smidig julklappshopping ger du även fler människor en god jul.
Vårt julklappskit finns att köpa på det övre planet (våning 4) mellan den 14–23 december, med reservation för eventuell slutförsäljning. 

Gratis paketinslagning

I vår paketinslagningsdisk kan du lämna in din julshopping för gratis paketinslagning så att du kan få mer tid till att upptäcka några av våra nya butiker. Eller varför inte njuta av en välförtjänt paus från julshoppingen i någon av våra fantastiska kaféer och restauranger? Gratis paketinslagning är tillgängligt 14–23 december på det övre planet (våning 4) samt utanför Hollister på våning 3.

Fri hemkörning av din julshopping

I samarbete med Airmee erbjuder vi alla våra kunder att få sina julklappar hemkörda helt utan kostnad under perioden 14–23 december.*
Lämna in din julshopping för fri hemkörning vid vår paketinslagning på det övre planet (våning 4) eller utanför Hollister på våning 3. 

*Paketen får max uppgå till 1,0mx0,5mx0,5m och 20 kg vid gratis hemkörning. Leveransområde: Upplands Väsby i norr till Västerhaninge och Tumba i söder.

Gallerians julexpert hjälper dig att hitta rätt julklapp

Ta hjälp av vår julklappsexpert Helena Lyth för att hitta rätt julklapp till rätt person. Helena har stenkoll på Gallerians utbud och är dessutom pysselproffs, så passa på att fråga hur du kan få till roligt julpyssel. Vår julklappsexpert är på plats i Gallerian:

Fre 20 december kl. 16–19
Lör–mån 21 till 23 december kl. 12–16

Extra julöppet

Undvik julstressen och handla alla julklappar i lugn och ro hos oss i Gallerian. Mellan den 14-23 december har vi öppet 10–21 alla dagar.

Presentkort

Gallerians presentkort är den perfekta julklappen som inte gör någon besviken. Ett smidigt sätt att pricka rätt om du inte riktigt vet vad du ska ge. Presentkortet finns att köpa i vår infodisk, presentkortsautomat eller här!

Vi önskar er en riktigt god jul.

 

Publicerad: