Höstnyheter

Hösten är här och vi gör oss redo för allt nytt som den nya säsongen har att erbjuda. Alla nystarter som kräver en uppdaterad garderob för höstens nya stil till exempel, oavsett om det gäller en hel makeover eller att gå all in på hösttrenderna. Duvblått, mossgrönt eller kanske lavendel - vilken blir din höstfärg i år?

När det kommer till höstens nya projekt är det hemmafixet som står i fokus. Nu, när sommarens lätta tyger och färger behöver få mörkna i takt med att myset träder in i hemmet på nytt gör vi oss redo för tända ljus och ny inredning! Och vem vet, kanske längtar du efter en ny hobby och vill börja måla, framkalla sommarens foton i en fotobok eller börja skriva lyrik? 

Ny träningspepp, nya matvanor och nytt jobbschema hör alla hemma bland höstens nya rutiner när vardagen börjar dra igång på riktigt efter sommarens slappa dagar och långa nätter. För att inte glömma hudvården, som äntligen får prägla kvällarna i badrummet när serum, ansiktsmasker och krämer ska hjälpa sommarhuden att komma på banan igen.

Vi har helt enkelt allt för ditt nya höst-jag, oavsett vad det innebär för dig. 
För nu är höstnyheterna här.

 Välkommen till Nya Gallerian.

Publicerad: