Handla i Gallerian hemifrån

Vi vet att det är mycket som fungerar lite annorlunda just nu, därför vill vi göra det enkelt för dig att handla från Gallerian precis som vanligt – oavsett var du är. Ring till oss så plockar vi ihop din beställning och levererar redan samma dag.

Så här funkar det:

  1. Ring 0709-749633 för att lägga en beställning på de produkter du vill få levererade. Du kan självklart beställa från alla våra butiker, caféer och restauranger.

  2. Via telefon eller FaceTime får du personlig service och hjälp att välja ut varor ifall du inte vet exakt vad du vill ha och från vilken butik.

  3. När dina varor är plockade, ringer vi dig och tar samtidigt betalt via Swish.

  4. Så fort vi fått in betalningen skickas din beställning tillsammans med kvitto, via bud direkt till din dörr. För att vara säker på att du mottagit beställningen ringer budet upp dig och kontrollerar (på ett säkert avstånd) att du tar in varorna innanför dörren.

Hemleveransen är helt kostnadsfri

Vi tycker det är viktigt att vi alla hjälps åt. Gallerian vill stötta våra butiker och restauranger att hålla igång sina verksamheter, men också vara en hjälpande hand för dig som av olika anledningar inte kan besöka oss just nu. 

Vi levererar till alla adresser inom 2 mils radie från Gallerian.

Villkor och mer info 

Här finns allt du behöver veta för att beställa varor från Gallerian. 

Hur mycket måste man handla för?

Du kan använda hemleverans-tjänsten när du handlar varor för minst 100 kr, detta för att vi ska kunna tillhandahålla tjänsten på ett effektivt sätt till alla. Självklart kan du också beställa mat från våra restauranger och caféer.

Tider 

Vi tar emot beställningar på vardagar och vårt mål är att hinna leverera dina varor redan samma dag. Vid beställning efter dagens stopptid levereras varorna följande dag. 

Vardagar 12-18 (stopptid för leverans samma dag 16)

Vid eventuell försening kontaktar vi dig, dock utgår ingen ersättning i någon form. Vid högt tryck som överstiger vad vi kan hantera, förbehåller vi oss rätten att neka en beställning. Vi hoppas att ni har överseende med detta, då det är första gången vi testar denna typ av service. Vid eventuell avbokning efter lagd beställning tillämpas regler för retur enligt nedan.  

Betalning, öppet köp och bytesrätt 

När vi anländer med dina varor och du har betalat via Swish, får du ett kvitto från butiken i gengäld. Om du vill byta en vara, till exempel en storlek, kan vi hjälpa dig med det. Om du däremot vill lämna tillbaka en vara, gäller din rätt till öppet köp men vi ber dig att besöka butiken på egen hand. 

Vilka produkter kan vi leverera? 

Vi kommer att använda taxi som fraktfordon men behöver ändå din förståelse för att varor inte får vara för skrymmande eller tunga för att en person ska kunna bära varan. Vi kan inte leverera varor med åldersrestriktioner. 

Har du vägarna förbi oss på Hamngatan och vill få dina varor direkt i handen?

I så fall kan vi hjälpa dig att handla från Gallerian utan att du själv behöver gå in. Läs mer om det här!

Lista över butiker med webshop

Är du osäker på vilka produkter du vill beställa? Här har vi samlat en lista över de butiker och restauranger i Gallerian som har en webshop. 

HEM, TEKNIK

Clas Ohlson
MediaMarkt
Tele2
Telenor
Telia

HÄLSA, SKÖNHET

KICKS Flagship Store
Life
Rituals
The Body Shop

MODE

Brothers
Dedicated
Dressmann
G-Star Raw
Intimissimi
Jack & Jones
JD Sports
Levi’s Store
MQ/MARQET
NA-KD
Nike Store
Polarn O. Pyret
The Shirt Factory
Twilfit
Vero Moda
Victoria's Secret  / Victoria´s Secret PINK
VILA Clothes
VOLT

OPTIKER

Synsam

SKOR, ACCESSOARER

Accent
Daniel Wellington
DinSko
Ecco / Jerns
Glitter
Guldfynd
iDeal of Sweden
Nilson Shoes
Stjärnurmakarna
Thomas Sabo
Ur & Penn

Bor du utanför våra leveransområden? 

Här är en lista över handelsplatser på andra platser i Stockholm som för tillfället erbjuder kostnadsfri hemleverans:  

Västermalmsgallerian
MOOD Stockholm
Ringen 
Fältöversten 

Publicerad: