Efter 500 succédagar flyttar P.U.S.H från Gallerian

Under hösten 2019 öppnade P.U.S.H en urban mötesplats på våning fyra i Gallerian. Det som var tänkt som ett Pop-Up koncept under 300 dagar blev så lyckat att man i stället stannade 500 dagar. Men nu är det dags för P.U.S.H att lämna Gallerian. 

- P.U.S.H blev ett väldigt populärt ställe och vi är glada att de ville stanna kvar hos oss längre än planerat. Gallerian har gått från traditionell handelsplats till social mötesplats där P.U.S.H har spelat en stor roll, säger Cecilia Åkesson, centrumchef för Gallerian.

P.U.S.H är en förkortning för Performance Sk8 Urban Skate House och är en plats där besökarna haft möjlighet att åka skateboard, uppleva konst och musik, lyssna på föreläsningar samt träffa spännande varumärken. Nu ska ytan förberedas för nya hyresgäster och P.U.S.H rör sig ut vidare i Stockholm.

- Det har varit 500 väldigt lyckade dagar i Gallerian där vi fått ta chans att träffa många spännande gäster, så väl unga som äldre. P.U.S.H har öppet fram till sista söndagen i mars så passa på att besöka oss nu innan vi förhoppningsvis möts i en annan handelsplats redan hösten 2021, säger Lisa Thorén, en av initiativtagarna till P.U.S.H.

P.U.S.H har under den rådande pandemin anpassat sin verksamhet väl till de restriktioner som finns så att alla besökare ska känna sig trygga. Fram till 28 mars kommer P.U.S.H hålla öppet innan man stänger för den här gången.