Världens Barn i Gallerian fredag 6 oktober

Den 6 oktober kommer insamlingen Världens Barn finnas på plats hos oss i Gallerian inför TV-galan Tillsammans för Världens Barn i SVT1 den 7 oktober. Kampanjen äger rum vid Kocks torg, i mitten av Gallerian.

 

Fredag den 6 oktober finns kampanjen Världens Barn på plats i Gallerian i Stockholm. Kom förbi för att tävla, utmana dig själv eller ta en rolig bild! Och var med och bidra till barns rätt till hälsa, skola och trygghet runt om i världen. Tillsammans gör vi barndomar möjliga!

 

Till följd av konflikter, klimatförändringar och katastrofer tvingas miljontals barn fly från sina hem och allt fler barn går och lägger sig hungriga. Insamlingen för Världens Barn går därför till akuta och långsiktiga insatser som stärker barns hälsa, ger dem möjlighet att gå i skola och skapar förutsättningar för att de ska kunna känna sig trygga.

 

Världens Barn är Radiohjälpens insamling och Sveriges bredaste kampanj för barns rättigheter runt om i världen. Insamlingen genomförs i ett unikt samarbete mellan Radiohjälpen och 13 svenska biståndsorganisationer, ihop med tiotusentals engagerade från hela landet. Världens Barn sänds i SVT och Sveriges Radio P4.