Welcome to Stockholm's biggest "souvenir" shop

Skaffa en souvenir som är värd att behålla

Stockholm kryllar av souvenirbutiker fyllda med vikingahjälmar och trollfigurer som kan vara svåra att motstå. Men istället för att låta den där knasiga trollen ta upp plats i ditt bagage, varför inte välja något du faktiskt kommer att använda när du kommer hem? Köp ett par sneakers som påminner dig om din promenad genom Gamla Stan, ett gott parfymer som fångar doften av körsbärsblommor i Kungsträdgården, eller en mysig tröja som påminner dig om den friska luften du kände på en av våra takbarer. Med 45 butiker fyllda med mode, design, teknik, skönhet och IKEA, kommer du garanterat att hitta den perfekta minnesgåvan för fantastiska minnen.

Mer än bara souvenirer
När du är klar med att leta efter souvenirer kan du ta en paus på ett av våra caféer och restauranger. Eller varför inte besöka vårt turistcenter? Där hittar du turistinformation, gratis kartor, vår shoppingtjänst och ett noga utvalt utbud av souvenirer från våra butiker. Turistcentret är öppet från 15 juli till 18 augusti.

 

Välkommen till Stockholms största ”souvenirbutik” – Gallerian.

Gallerian är Stockholms mest anrika handelsplats som lockar miljontals besökare varje år. Ett citynav för shopping, mat, wellness och umgänge. En destination och mötesplats för både stockholmare och turister. Här hittar du allt från ett 40-tal butiker och flagship stores – IKEA, Nike, KICKS Flagship store och World of Toys för att nämna några – till 31 caféer och restauranger samt de två fantastiska takbarerna: TAK och Stockholm under Stjärnorna.

 

 

GALLERIAN TURISTHUB

Välkommen till Gallerians turisthub som du hittar i vår huvudentré vid Hamngatan den 15 juli-18 augusti. Här finner du personal som hjälper dig som besökare att hitta i Gallerian och ger tips på vad man kan hitta på i sommar-Stockholm. Dessutom erbjuds souvenirinspiration, gratis paketinslagning samt övrig info om Gallerians utbud. Läs mer här.

Gallerians Stockholmstips

För dig som är hemma i sommar och har idétorka, eller bara är nyfiken på att inspireras till nya äventyr. För dig som turistar i vår vackra stad, och för dig som älskar Stockholm lika mycket som vi gör, har vi tagit fram en massa härliga tips på saker att göra i sommar-Stockholm. Ta del av tipsen och ladda ned vår karta med utflyktsmål genom att klicka här.

SHOPPINGGUIDE STOCKHOLM – 9 BUTIKER I CITY DU INTE FÅR MISSA

Stockholm har ett svårslaget shoppingutbud. I Gallerian hittar du allt från de senaste internationella trenderna till svenska varumärken. Kom till oss och upptäck huvudstadens bästa shoppingupplevelse. Klicka här och läs om 9 butiker du inte får missa under din Stockholmsvistelse.