SQUEEZE:A IN ALL DIN SHOPPING PÅ ETT OCH SAMMA STÄLLE

SQUEEZE:A IN ALL DIN SHOPPING PÅ ETT OCH SAMMA STÄLLE

Välkommen till Gallerian, Stockholms mest ikoniska shoppingdesination

Gallerian är Stockholms mest anrika handelsplats som lockar miljontals besökare varje år. Ett citynav för shopping, mat, wellness och umgänge. En destination och mötesplats för både stockholmare och turister. Här hittar du allt från ett 40-tal butiker och flagship stores – IKEA, Nike, KICKS Flagship store och World of Toys för att nämna några – till 31 caféer och restauranger samt de två fantastiska takbarerna: TAK och Stockholm under Stjärnorna.

 

Under sommaren finns även en turisthub på plats mellan den 17 juli-20 augusti. Här kan du få information om utflyktsmål i Stockholm samt se ett urval av svenska produkter som finns att köpa i våra butiker i Gallerian. Vi erbjuder dessutom en vacuumförpackningstjänst som hjälper dig att få plats med ännu mer shopping under din resa. Vacuumförpackningar finns att hämta från 3 juli i vår Infodisk på plan 3 och mellan 17 juli-20 augusti i vår Turisthub vid entré Hamngatan, plan 3.

 

Välkommen till Gallerian!

GALLERIAN TURISTHUB

Välkommen till Gallerians turisthub som du hittar i vår huvudentré vid Hamngatan den 17 juli-20 augusti. Här finner du personal som hjälper dig som besökare att hitta i Gallerian och ger tips på vad man kan hitta på i sommar-Stockholm. Dessutom erbjuds presentinspiration, paketinslagning samt en kostnadsfri vacuumförpackningstjänst. Läs mer här.

Gallerians Stockholmstips

För dig som är hemma i sommar och har idétorka, eller bara är nyfiken på att inspireras till nya äventyr. För dig som turistar i vår vackra stad, och för dig som älskar Stockholm lika mycket som vi gör, har vi tagit fram en massa härliga tips på saker att göra i sommar-Stockholm. Ta del av tipsen och ladda ned vår karta med utflyktsmål genom att klicka här.

Handla taxfree

I våra butiker kan du handla taxfree via Global Refund. För att handla taxfree så hämtar ber du butikspersonalen om ett Global Blue-formulär i samband med köp till fullt pris.

 

Vid utresa stämplas formuläret vid något av Global Refunds återbetalningskontor, t.ex. Arlanda Flygplats eller vid ett tullkontor. När formuläret löses in sker kontant återbetalning av moms. Vid kontroll ska utöver kvitton och formulär även pass, biljett och taxfree-varorna visas upp. Mer information om taxfree-shopping finner du här.