Sök inom

Sökresultat

 1. Stockholm Staycation Xtreme PowerPump Aktuellt

  Semestern är en tid för återhämtning – men den blir ändå härligast om man får maxa pulsen ibland. Här har vi satt ihop ett varierande träningsprogram som innehåller allt från maxad styrketräning till avslappnande yoga på plats i stan. Och självklart kittar vi dig inför passet.

 2. Stockholm Wilderness Aktuellt

  Snöra på dig vandringskängorna och upplev äventyret – eller ge dig själv ett break från dina vanliga vita väggar, praktiskt taget runt knuten. Vi har packat allt som krävs för din överlevnad – och nu väntar naturen på dig.

 3. Djurgården all inclusive Aktuellt

  För dig som vill resa storstilat och inte spara på semesterkrutet överhuvudtaget erbjuder vi en paketresa med extra allt. Upplev fantastiska Djurgården på elscooter! Och självklart har vi packat bara det bästa vi har att erbjuda som matsäck, så du kan maxa njutningen hela dagen.

 4. Välkommen till Hemesterbyrån! Aktuellt

  Det blir en annorlunda sommar i år. Det blir inga sydländska stränder eller kontinentala kulturupplevelser. Men vi har ju Stockholm. Och Stockholm är fantastiskt. Därför har vi startat en superlokal resebyrå där vi hjälper dig att uppleva din stad från nya perspektiv – och upptäcka pärlorna du missat. Alltsammans med Gallerian som given utgångspunkt.

 5. Sommaröppettider Aktuellt

  Under sommaren 2020 så har Gallerian fortsatt reducerade minimiöppettider. Följande tider är alla butiker, caféer och restauranger i Gallerian öppna under juni, juli och augusti.

 6. Handla i Gallerian hemifrån Aktuellt

  Vi vet att det är mycket som fungerar lite annorlunda just nu, därför vill vi göra det enkelt för dig att handla från Gallerian precis som vanligt – oavsett var du är. Ring till oss så plockar vi ihop din beställning och levererar redan samma dag.

 7. Handla med personlig service utan att gå in i Gallerian Aktuellt

  Nu kan du som har vägarna förbi Gallerian stanna upp utanför och få hjälp att handla från alla våra butiker, restauranger och caféer utan att själv behöva gå in. Vi vill helt enkelt göra det ännu lättare för alla våra kunder att kunna handla från hela vårt utbud. 

 8. Skicka böcker till en vän! Aktuellt

  Finns det någon som du inte kan träffa just nu som du saknar extra mycket? Skicka lite omtanke i form av bra läsning! Vi har spanat in topplistan hos nyöppnade Akademibokhandeln och tittat närmare på de fem mest populära titlarna just nu.