Sök inom

Sökresultat

 1. Årets nominerade i Gulddraken 2020 Aktuellt

  Varje år listar Dagens Nyheter sina 5 favoriter inom olika kategorier av restauranger och caféer, en från varje kategori vinner Gulddraken 2020. Gallerian är väldigt stolta över att två av våra restauranger och barer finns med bland de nominerade. Om du inte besökt The Fishery eller IMA än är det alltså hög tid nu! 

 2. Bruncha i Gallerian Aktuellt

  Ta sovmorgon och börja helgen lite senare med brunch hos oss i Gallerian! Här finns många bra restauranger med flera olika typer av mat så att du själv kan välja och vraka. Vi har varit runt och kollat in utbudet på Regeringsgatan 21, Il Molo och Eggs Inc. Se bilder och läs mer om vad du kan förvänta dig av menyn här!

 3. Maten du inte får missa på Regeringsgatan 21 Aktuellt

  Regeringsgatan 21 öppnade i Gallerian under sommaren 2019 och har sedan dess blivit en mötesplats för de som vill njuta av vällagad mat med en modern twist. För att ta reda på lite mer om vad som serveras vid de skinande marmorborden och vad vi absolut inte får missa på menyn, satte vi oss ner med restaurangchefen Christofer Svedin.

 4. Den hälsosamma trenden från Stilla havet Aktuellt

  Poké bowl-trenden slog ner som en blixt i Sverige 2016 och sen dess har den hälsosamma snabbmatstrenden bara fortsätt växa. Hawaii Poké var den första restaurangen i skandinavien med att servera poké bowl. Vi träffade Aaron Colman, medgrundare av Hawaii Poké för att få reda på hemligheten bakom succékonceptet.

 5. Upplev japanska smaker med nordiska råvaror på TAK Aktuellt

  Vi träffade White Guide-vinnaren Frida Ronge som idag arbetar som Culinary Director på TAK. Vi frågade vad som inspirerar henne och vad man som besökare kan förvänta sig av TAK. 

 6. Mat med eggstra allt Aktuellt

  Vi välkomnar den nya restaurangen Eggs Inc. till oss i Gallerian! Här kan du njuta av eggstremt god frukost, brunch, lunch och middag.

 7. Il Molo - smakupplevelser från hela Italien Aktuellt

  Är råbiff italienskt? Och vad var det egentligen som fick Kattis Fridell och Patricio "Patte" Kienast att starta Il Molo? Vi satte oss ner med Kattis för att ta reda på mer.

 8. Lunch som lönar sig Aktuellt

  Just nu har vi ett lunchklippkort! Samla 6 st stämplar när du äter lunch hos oss och få en gratis lunch av värde 100kr i form av ett presentkort från Gallerian.

 9. Förlängda öppettider! Aktuellt

  Nu förlänger vi öppettiderna på några av våra restauranger: Bastard Burgers, Il Molo, Regeringsgatan 21 och FU-DO. Se öppettiderna här!

 10. Det börjar här Aktuellt

  I Gallerian och kvarteret runt oss, Urban Escape, hittar du allt från frukost till snabbmat och fine dining. Välkommen till våra 28 restauranger, kaféer och barer!