Sök inom

Sökresultat

 1. Höstnyheter Aktuellt

  Hösten är här och vi gör oss redo för allt nytt som den nya säsongen har att erbjuda. Alla nystarter som kräver en uppdaterad garderob för höstens nya stil till exempel, oavsett om det gäller en hel makeover eller att gå all in på hösttrenderna.

 2. Höstens nya stil Aktuellt

  När säsonger skiftar blir vi påminda om att det är dags se över garderoben. Sommarklänningen och sandaler byts ut mot stickade tröjor och sneakers i höstens trendfärger.

 3. Beyond Retro flyttar in hos P.U.S.H Aktuellt

  Från och med fredag 12 juni kommer du som besöker Gallerian att hitta handplockad vintage från Beyond Retro hos P.U.S.H på plan 4. Vi har tagit reda på lite mer om konceptet och fått lite bra tips på vad som är viktigt att tänka på när man ska handla vintage.

 4. Välkommen till nya Bik Bok Aktuellt

  Efter en tids ombyggnation har Bik Bok äntligen öppnat igen. Butiken är fulladdad med vårnyheter och accessoarer för dig som är på jakt efter nya guldkorn till garderoben.

 5. Tre vårtrender för herrar Aktuellt

  Dagarna blir allt ljusare, precis som färgerna i garderoben. Vi har spanat på det hetaste vårmodet från catwalken och hittat snygga plagg från Brothers som matchar trenderna.

 6. Second hand hos Polarn O. Pyret Aktuellt

  Handla second hand i alla Polarn O. Pyrets butiker vid utvalda tillfällen! Du kan enkelt lämna in barnens gamla ytterkläder som inte kommer till användning – i utbyte får du en värdecheck baserat på plaggets värde som du kan använda vid nästa köp.

 7. Välkommen in till Victoria's Secret Aktuellt

  Victoria’s Secret öppnade nyligen Skandinaviens första flaggskeppsbutik hos oss i Gallerian och vi ville ta reda på lite mer om vad man som besökare kan förvänta sig.

 8. Öppningen av Victoria’s Secret Aktuellt

  Fredag den 8 november öppnades äntligen dörrarna till Victoria’s Secrets första skandinaviska flaggskeppsbutik! Välkommen in till butiken för att uppleva hela sortiment av underkläder, sovplagg och skönhetsprodukter.

 9. NA-KD öppnar pop-up-butik! Aktuellt

  Fredag den 25 oktober öppnar svenska NA-KD en pop-up-butik hos oss i Gallerian. På öppningsdagen kommer det att bjudas på snacks och goodiebags till de första 100 som handlar. Det kommer också att anordnas tävlingar, DJ:s kommer att spela och man kommer även att kunna få quick fixes för hår, smink och naglar i samarbete med skönhetstjänsten Dashl.

 10. Levi's 501 Aktuellt

  Trodde du att det var Levi Strauss som skapade den ikoniska jeansmodellen 501 på egen hand? I så fall har du fel! Byxorna var ett samarbete mellan Levi och den lettiska skräddaren Jacob Davis.