Sök inom

Sökresultat

 1. Höstens nya projekt Aktuellt

  Går du och tänker på alla de där sakerna du skulle vilja göra om hemma? Byta ut gardiner, organisera sladdtrassel eller få upp fler tavlor på väggarna? Eller är du kanske på jakt efter en ny hobby som skiftar ditt fokus från skärmen till att skapa med händerna?  

 2. Kjell & Company har öppnat! Aktuellt

  Vi är glada att Kjell & Company nu har öppnat hos oss! Den nya butiken ligger i Sergelgången – mitt i city och perfekt för dig som är på språng. Här kan du få hjälp av Kjell & Companys experter att hitta precis det som du behöver för att göra ditt hem lite smartare. 

 3. Akademibokhandeln har öppnat! Aktuellt

  Välkommen in till Akademibokhandeln! Här finns massor av spännande, gripande och intressanta böcker för både stora och små.

 4. Utveckla din inre mästerkock Aktuellt

  Kavla upp ärmarna och spendera lite extra tid i köket! Clas Ohlson har massor av redskap som hjälper dig att komma igång. Dessutom plockar vi och levererar hem din beställning redan samma dag.

 5. NORMAL har öppnat i Gallerian Aktuellt

  Nu har NORMAL hos oss i Gallerian och bjuder in alla kunder till ett härligt öppningskalas!

 6. Nespresso har öppnat i Gallerian! Aktuellt

  I en avslappnad miljö där gourmetkaffet står i centrum, erbjuder Nespresso lyxigt kaffe och espressomaskiner som tar kafékänslan direkt in till ditt kök. Välkommen till Nespressos nya Flagship Boutique i Gallerian!