Sök inom

Sökresultat

 1. Smaksemester Aktuellt

  Sugen på en smakstart på din Stockholmssemester? Här har vi packat det bästa från vårt skafferi till din picknick – och med dessa delikatesser som sällskap går du till sjöss, för att kort därefter landa där Fjäderholmarnas natur står för bästa möjliga inramning till ditt njutande.

 2. En dag på stranden Aktuellt

  Ingen sommar är komplett utan sol och bad. Sån tur då, att Stockholm erbjuder extremt goda möjligheter till sådant! Vi har packat allt du behöver och nu väntar Fredhällsklipporna på din ankomst. Ett, två, tre – på det fjärde ska det ske!

 3. Stockholm Skyline Aktuellt

  Stockholm är fantastiskt – inte minst på höjden. Här guidar vi dig genom stan, ur närapå fågelperspektiv. Njut av god mat och dryck, sköna miljöer – och framförallt: Utsikt. En riktig natural high!

 4. Konst på två hjul Aktuellt

  Vidga dina Stockholmsvyer, både bokstavligen och själsligt. Sätt dig säkert i sadeln och trampa dig bortom tullarna för att uppleva ett urval av den bästa offentliga konsten som Stockholm erbjuder, mellan Gallerian och Marabouparken.

 5. Staden mellan pärmarna Aktuellt

  Vandra genom miljöerna där den klassiska stockholmsskildringen ”Mina drömmars stad” utspelar sig och häng på platserna du kanske annars bara hade läst om. Här färdas du fritt i brottet mellan historia och nutid utan att lämna sköna Södermalm.

 6. Stockholm Staycation Xtreme PowerPump Aktuellt

  Semestern är en tid för återhämtning – men den blir ändå härligast om man får maxa pulsen ibland. Här har vi satt ihop ett varierande träningsprogram som innehåller allt från maxad styrketräning till avslappnande yoga på plats i stan. Och självklart kittar vi dig inför passet.

 7. Stockholm Wilderness Aktuellt

  Snöra på dig vandringskängorna och upplev äventyret – eller ge dig själv ett break från dina vanliga vita väggar, praktiskt taget runt knuten. Vi har packat allt som krävs för din överlevnad – och nu väntar naturen på dig.

 8. Djurgården all inclusive Aktuellt

  För dig som vill resa storstilat och inte spara på semesterkrutet överhuvudtaget erbjuder vi en paketresa med extra allt. Upplev fantastiska Djurgården på elscooter! Och självklart har vi packat bara det bästa vi har att erbjuda som matsäck, så du kan maxa njutningen hela dagen.

 9. Välkommen till Hemesterbyrån! Aktuellt

  Det blir en annorlunda sommar i år. Det blir inga sydländska stränder eller kontinentala kulturupplevelser. Men vi har ju Stockholm. Och Stockholm är fantastiskt. Därför har vi startat en superlokal resebyrå där vi hjälper dig att uppleva din stad från nya perspektiv – och upptäcka pärlorna du missat. Alltsammans med Gallerian som given utgångspunkt.

 10. Sommaröppettider Aktuellt

  Under sommaren 2020 så har Gallerian fortsatt reducerade minimiöppettider. Följande tider är alla butiker, caféer och restauranger i Gallerian öppna under juni, juli och augusti.

 11. Stockholmsböcker från Akademibokhandeln Aktuellt

  Vi på Gallerian älskar vår huvudstad och har därför bett Akademibokhandeln välja ut några böcker på temat. Beställ titlarna hem direkt till dörren med vår hemleverans – vi levererar helt kostnadsfritt och redan samma dag!

 12. TAK och Stockholm under stjärnorna på topplista Aktuellt

  Sommaren är här och då vill man gärna hänga utomhus i det (förhoppningsvis) varma vädret. Därför har Allt om Stockholm listat stans 20 bästa takterrasser och vi är stolta att både TAK och Sthlm Under Stjärnorna finns med.

 13. Sommarrea hos Victoria’s Secret Aktuellt

  Träningskläder, skönhetsvård eller underkläder – oavsett vad du behöver hittar du det hos Victoria’s Secret. Just nu pågår rean för fullt och vi har valt ut några favoriter som du får passa på att haffa innan det är för sent!

 14. Handla i Gallerian hemifrån Aktuellt

  Vi vet att det är mycket som fungerar lite annorlunda just nu, därför vill vi göra det enkelt för dig att handla från Gallerian precis som vanligt – oavsett var du är. Ring till oss så plockar vi ihop din beställning och levererar redan samma dag.

 15. Med anledning av coronaviruset Aktuellt

  Just nu befinner vi oss alla i en ny situation, där det är viktigt att vi hjälps åt och följer information och riktlinjer från myndigheterna. Gallerian håller öppet som vanligt men vi är extra noga med städningen och att rengöra ytor s…

 16. Midsommarfint från Vero Moda Aktuellt

  Midsommarafton väntar runt hörnet – har du hittat något att ha på dig än? Vero Moda har många fina alternativ på årets sommarrea. Här har vi valt ut några favoriter!

 17. Sommarrea hos JD Sports Aktuellt

  Just nu pågår sommarens rea i Gallerian! Vi har spanat in JD Sports utbud och valt ut några favoriter du kan köpa till ett extra schysst pris. Självklart kan du fortfarande handla hemifrån med vår gratis hemleveranstjänst med leverans samma dag.

 18. Sommarens Gallerea pågår nu Aktuellt

  Sol, bad och sandaler i all ära, men vad är egentligen sommaren utan vår sommarrea? Våra butiker har just nu massor av fina varor till extra schyssta priser. Vad saknar du i sommar?

 19. Beyond Retro flyttar in hos P.U.S.H Aktuellt

  Från och med fredag 12 juni kommer du som besöker Gallerian att hitta handplockad vintage från Beyond Retro hos P.U.S.H på plan 4. Vi har tagit reda på lite mer om konceptet och fått lite bra tips på vad som är viktigt att tänka på när man ska handla vintage.

 20. 7 presenttips inför sommarens festligheter Aktuellt

  Vem vill du fira i sommar? Hos oss finns presenter oavsett vad och vem som du vill fira! Vi hjälper gärna till att komma på vad du ska ge och kan sedan skicka gåvan som en härlig överraskning direkt hem till mottagaren med vår gratis hemleverans.