Sök inom

Sökresultat

 1. Öppningen av Victoria’s Secret Aktuellt

  Fredag den 8 november öppnades äntligen dörrarna till Victoria’s Secrets första skandinaviska flaggskeppsbutik! Välkommen in till butiken för att uppleva hela sortiment av underkläder, sovplagg och skönhetsprodukter.

 2. Maten du inte får missa på Regeringsgatan 21 Aktuellt

  Regeringsgatan 21 öppnade i Gallerian under sommaren 2019 och har sedan dess blivit en mötesplats för de som vill njuta av vällagad mat med en modern twist. För att ta reda på lite mer om vad som serveras vid de skinande marmorborden och vad vi absolut inte får missa på menyn, satte vi oss ner med restaurangchefen Christofer Svedin.

 3. Den hälsosamma trenden från Stilla havet Aktuellt

  Poké bowl-trenden slog ner som en blixt i Sverige 2016 och sen dess har den hälsosamma snabbmatstrenden bara fortsätt växa. Hawaii Poké var den första restaurangen i skandinavien med att servera poké bowl. Vi träffade Aaron Colman, medgrundare av Hawaii Poké för att få reda på hemligheten bakom succékonceptet.

 4. Urban Food Market Aktuellt

  Välkommen till Urban Food Market – en tre dagar lång matfest den 24:e-26:e oktober! Vi flyttar ner några av våra utvalda restauranger på Kockstorg i mitten av Gallerian.

 5. Hos Vete-Katten får klassikerna spela huvudrollen Aktuellt

  Varför har fika fått en så central roll i svenskarnas liv? Vi tog en kopp kaffe med Vete-Kattens konditor och ägare Johan Sandelin-Järnåsen för att fråga honom.

 6. Upplev japanska smaker med nordiska råvaror på TAK Aktuellt

  Vi träffade White Guide-vinnaren Frida Ronge som idag arbetar som Culinary Director på TAK. Vi frågade vad som inspirerar henne och vad man som besökare kan förvänta sig av TAK. 

 7. Se 1 miljon LED-ljus tändas i Stockholm Aktuellt

  Den 16 november blir det ljusare igen! Då tänds nämligen julbelysningen runt om i Stockholms innerstad – bland annat på Brunkebergstorg.

 8. Ny Pressbyrån i Gallerian Aktuellt

  Pressbyrån har nu öppnat sin nya butik på gatuplan. Här kan du hitta det som du behöver i vardagen – allt från fikabröd till värktabletter.

 9. Il Molo - smakupplevelser från hela Italien Aktuellt

  Är råbiff italienskt? Och vad var det egentligen som fick Kattis Fridell och Patricio "Patte" Kienast att starta Il Molo? Vi satte oss ner med Kattis för att ta reda på mer.

 10. Lunch som lönar sig Aktuellt

  Just nu har vi ett lunchklippkort! Samla 6 st stämplar när du äter lunch hos oss och få en gratis lunch av värde 100kr i form av ett presentkort från Gallerian.

 11. Förlängda öppettider! Aktuellt

  Nu förlänger vi öppettiderna på några av våra restauranger: Bastard Burgers, Il Molo, Regeringsgatan 21 och FU-DO. Se öppettiderna här!

 12. Det börjar här Aktuellt

  I Gallerian och kvarteret runt oss, Urban Escape, hittar du allt från frukost till snabbmat och fine dining. Välkommen till våra 28 restauranger, kaféer och barer!

 13. Våra restauranger, kaféer och barer Aktuellt

  Läs mer om alla våra restauranger, kaféer och barer här! Dessutom ökar vi vårt matutbud ytterligare under året.

 14. Välkommen till Oolong Tea House Aktuellt

  Nu har Oolong Tea House äntligen öppnat i Gallerian! Här kan du bland annat smaka bubble tea och flera andra unika te-drycker. På menyn finns också matchabakelser och crepestårta i flera lager.

 15. NA-KD öppnar pop-up-butik! Aktuellt

  Fredag den 25 oktober öppnar svenska NA-KD en pop-up-butik hos oss i Gallerian. På öppningsdagen kommer det att bjudas på snacks och goodiebags till de första 100 som handlar. Det kommer också att anordnas tävlingar, DJ:s kommer att spela och man kommer även att kunna få quick fixes för hår, smink och naglar i samarbete med skönhetstjänsten Dashl.

 16. Skärp synen Aktuellt

  Marina Kereklidou jobbar som Creative Director på Synsam och ansvarar för att hålla ihop alla delar i Synsams varumärke. Bakom sig har hon en tjugoårig karriär i modebranschen då hon bland annat jobbat som stylist, designer och modechef på tidningen BON. Vi har frågat henne vad man bör tänka på när man ska köpa nya glasögon, och vilka trender som gäller i höst.

 17. Levi's 501 Aktuellt

  Trodde du att det var Levi Strauss som skapade den ikoniska jeansmodellen 501 på egen hand? I så fall har du fel! Byxorna var ett samarbete mellan Levi och den lettiska skräddaren Jacob Davis.

 18. Nespresso har öppnat i Gallerian! Aktuellt

  I en avslappnad miljö där gourmetkaffet står i centrum, erbjuder Nespresso lyxigt kaffe och espressomaskiner som tar kafékänslan direkt in till ditt kök. Välkommen till Nespressos nya Flagship Boutique i Gallerian!

 19. Beyond Meat Aktuellt

  Beyond en vanlig burgare? Vi har själva testat hypen och frågat William Engman från Bastard Burgers varför de valt att servera just Beyond Meat på sina restauranger.

 20. Back in Town! Aktuellt

  Nu är det dags att byta skjorts och tunna skjortor till något lite mer rejält (och passande för stan). Ett par kostymbyxor med knyt kan enkelt kläs upp med en dressad skjorta eller kännas mer casual med en avslappnad variant som i exe…