Sök inom

Sökresultat

 1. Planera ditt besök Aktuellt

  För att du fortsatt ska känna dig trygg hos oss i Gallerian redovisar vi här tider under veckans alla dagar då det som regel är mer respektive mindre människor i Gallerian. Du har därmed möjlighet att planera ditt besök genom att välja en tid och en besöksnivå som passar dig.

 2. Innovativ hudvård från Opatra Aktuellt

  Skäm bort dig själv med en ansiktsbehandling på plats hos nyöppnade Opatra. Eller varför inte göra en investering i din hy och köpa med dig utrustningen hem?

 3. Träna hos BECORE Aktuellt

  Är du redo för att ta din träning till nästa nivå? Eller är du kanske redan stammis hos BECORE? Oavsett om du är nybörjare på träningen eller en rutinerad deltagare är du varmt välkommen till BECOREs senaste träningsstudio som nu öppnat hos oss på plan 4.

 4. Höstnyheter Aktuellt

  Hösten är här och vi gör oss redo för allt nytt som den nya säsongen har att erbjuda. Alla nystarter som kräver en uppdaterad garderob för höstens nya stil till exempel, oavsett om det gäller en hel makeover eller att gå all in på hösttrenderna.

 5. Kry har öppnat vårdcentral hos oss! Aktuellt

  Hos Kry kan du få vård precis som på vilken annan vårdcentral som helst. Få hjälp i appen dygnet runt – eller på en av Krys mottagningar inom 24 timmar.

 6. Ät frukost i Gallerian Aktuellt

  Unna dig en god frukost hos oss! Vi har många olika typer av frukost så vi är rätt säkra på att det finns något som passar just dig. Vi har testat utbudet hos Blanche & Hierta, Il Molo och Vete-Katten. Läs mer om vad du kan hitta på deras menyer här!

 7. Europas bästa indiska restaurang har öppnat Aktuellt

  Nu kan du äta indiskt hos oss i Gallerian! Indian Garden, som blivit utsedd till Europas bästa indiska restaurang, har öppnat dörrarna och erbjuder lunch, middag och takeaway.

 8. Höstens nya rutiner Aktuellt

  När hösten smyger sig på är vi många som känner att det är dags att få grepp om rutinerna igen.

 9. Höstens nya projekt Aktuellt

  Går du och tänker på alla de där sakerna du skulle vilja göra om hemma? Byta ut gardiner, organisera sladdtrassel eller få upp fler tavlor på väggarna? Eller är du kanske på jakt efter en ny hobby som skiftar ditt fokus från skärmen till att skapa med händerna?  

 10. Höstens nya stil Aktuellt

  När säsonger skiftar blir vi påminda om att det är dags se över garderoben. Sommarklänningen och sandaler byts ut mot stickade tröjor och sneakers i höstens trendfärger.

 11. Stockholmsböcker från Akademibokhandeln Aktuellt

  Vi på Gallerian älskar vår huvudstad och har därför bett Akademibokhandeln välja ut några böcker på temat.

 12. TAK och Stockholm under stjärnorna på topplista Aktuellt

  Sommaren är här och då vill man gärna hänga utomhus i det (förhoppningsvis) varma vädret. Därför har Allt om Stockholm listat stans 20 bästa takterrasser och vi är stolta att både TAK och Sthlm Under Stjärnorna finns med.

 13. Med anledning av coronaviruset Aktuellt

  Just nu befinner vi oss alla i en ny situation, där det är viktigt att vi hjälps åt och följer information och riktlinjer från myndigheterna. Gallerian håller öppet som vanligt men vi är extra noga med städningen och att rengöra ytor s…

 14. Beyond Retro flyttar in hos P.U.S.H Aktuellt

  Från och med fredag 12 juni kommer du som besöker Gallerian att hitta handplockad vintage från Beyond Retro hos P.U.S.H på plan 4. Vi har tagit reda på lite mer om konceptet och fått lite bra tips på vad som är viktigt att tänka på när man ska handla vintage.

 15. Bruncha i Gallerian Aktuellt

  Ta sovmorgon och börja helgen lite senare med brunch hos oss i Gallerian! Här finns många bra restauranger med flera olika typer av mat så att du själv kan välja och vraka. Vi har varit runt och kollat in utbudet på Regeringsgatan 21, Il Molo och Eggs Inc. Se bilder och läs mer om vad du kan förvänta dig av menyn här!

 16. Kjell & Company har öppnat! Aktuellt

  Vi är glada att Kjell & Company nu har öppnat hos oss! Den nya butiken ligger i Sergelgången – mitt i city och perfekt för dig som är på språng. Här kan du få hjälp av Kjell & Companys experter att hitta precis det som du behöver för att göra ditt hem lite smartare. 

 17. Utomhusleksaker från World of Toys Aktuellt

  Låt barnen leka utomhus när vädret tillåter! Gör leken ännu roligare med nya leksaker från World of Toys. Vi har valt ut några leksaker och spel som är perfekta att använda utomhus.

 18. Skydda synen med stil Aktuellt

  Synsam har fått in massor av nyheter – både uppdaterade klassiker och helt nya modeller för dig som gärna tar ut svängarna! Synsam erbjuder just nu 25% på alla solglasögon så passa på att köpa säsongens snyggaste solskydd.

 19. Hudvårdsfavoriter från Kicks Flagship Store Aktuellt

  Unna dig själv en ansiktbehandling – hemma! Ja, okej det blir inte riktigt samma sak som när proffsen på salong får göra jobbet men om du inte har möjlighet eller vill lämna hemmet har vi fått några tips på produkter av experterna på Kicks Flagship Store.

 20. Akademibokhandeln har öppnat! Aktuellt

  Välkommen in till Akademibokhandeln! Här finns massor av spännande, gripande och intressanta böcker för både stora och små.