Afterwork i Gallerian

IL MOLO

Afterwork hos Il Molo betyder goda drinkar och aperitivo i en härlig italiensk miljö och smaker. Il Molo hittar du i mitten av Gallerian. 

Läs mer om Il Molo här

THE FISHERY & THE FARM FAMILY

The Fishery & The Farm Family - årets vinnare av Gulddraken 2019 i kategorin Krog Budget.  

Malin Söderström som är Årets Krögare 2014 och första kvinnliga kock i kocklandslaget ligger tillsammans med Carl Ullsten bakom fiskrestaurangen i Gallerian på Brunkebergstorg. Här erbjuds det bästa från havet, till bra priser. Klassiker som fish tacos och fish & chips som omtolkas med fisken i centrum. Allt serveras snyggt och med miljötänk.

På torsdagar och fredagar från klockan 16.00 får de 50 första gästerna smaka på goda smårätter som smakprov från menyn och det serveras även snacks på bardisken. Njut av skön musik, god plockmat och avslappnat häng i en härlig miljö på Brunkebergstorg.

Läs mer om The Fishery & The Farm Family här

REGERINGSGATAN 21

Koppla av med en god drink hos Regeringsgatan 21. På fredagar kryddas det dessutom på med härlig DJ-musik för den bästa början på helgen! Grym stämning, härliga cocktails och en massa goda smårätter till drycken, kan det bli bättre? Afterwork 7 dagar i veckan från kl. 15:30 och DJ:s på fredagar från kl 16.

På Regeringsgatan 21 kan du njuta av Europeisk mat med inslag av Asien. Med råvaran i fokus följer restaurangen alla säsonger. 

Läs mer om Regeringsgatan här!

HOBO

På Hobo sprider mat och dryck ut sig över två våningar i en kreativ, varm och välkomnande miljö där du kan ta en härlig afterwork tillsammans med vännerna. På markplan hittar du lobbybaren och restaurangen, och en trappa upp ligger baren och eventlokalen 5EMMAN.

Se Afterwork-menyn här

TAKBAREN

Från toppen 52 meter ovanför Brunkebergstorg med fokus på cocktails med nordiska & japanska smaker, musik & konst i världsklass och mat ifrån deras Råbar. Allt detta för att kunna skapa Stockholms bästa stämning och atmosfär året om. När sommarsäsongen visar sitt vackra ansikte så öppnar TAK upp fönstren och satsar på lättare cocktails som får dig att vilja stanna längre och njuta utav solen och Stockholm. Vackra höst och gnistrande vinterkvällar flyttar vi in och drar upp tempot på både musiken och konsten med klubbar varje vecka samt olika utställningar och vernissager, drinkarna blir lite varmare och fylligare för att enklare kunna behålla värmen i både stämning och i kroppen.

Läs mer om Hobo här

BLANCHE & HIERTA

En vinbar, ett café och en deli. Med inspiration av Brunkebergstorgs färgstarka historia är Blanche & Hierta en avslappnad och levande plats där samtal hyllas över ett glas – eller två – kvalitetsvin tillsammans med smårätter och delikatesser lagade med äkta och närodlat närmast hjärtat. Här möts noga utvalda lagrade druvor i perfekt harmoni. Kom för en aptitretande afterwork med vännerna. 

Läs mer om Blanche & Hierta här

HOTEL AT SIX / Cocktailbar

En värld av karaktär, elegans och charm. Vår cocktailbar. Där vi i egensinnig stil mixar klassiskt med en samtida touch. Där vi skapar lyxiga smaker som sticker ut hakan och tänder nya begär. En ny slags intim exklusivitet.

Här blandar vi cocktails för dig, sådana du känner till och andra du aldrig smakat förr. Signaturdrinkar som överraskar och lockar kväll efter kväll. Och för stunder tillsammans med flera, njut av vår specialitet; Punch Bowls på At Six.

Med spännande smaker och ett mångdimensionellt musikkoncept vill vi sätta den perfekta känslan och pulsen för en cocktailbar. Elegant, avslappnat och smakfullt.

Läs mer om Hotel At Six här