HÄNDER I GALLERIAN

 • Smaksemester

  Sugen på en smakstart på din Stockholmssemester? Här har vi packat det bästa från vårt skafferi till din picknick – och med dessa delikatesser som sällskap går du till sjöss, för att kort därefter landa där Fjäderholmarnas natur står för bästa möjliga inramning till ditt njutande.

  Läs mer
 • En dag på stranden

  Ingen sommar är komplett utan sol och bad. Sån tur då, att Stockholm erbjuder extremt goda möjligheter till sådant! Vi har packat allt du behöver och nu väntar Fredhällsklipporna på din ankomst. Ett, två, tre – på det fjärde ska det ske!

  Läs mer
 • Stockholm Skyline

  Stockholm är fantastiskt – inte minst på höjden. Här guidar vi dig genom stan, ur närapå fågelperspektiv. Njut av god mat och dryck, sköna miljöer – och framförallt: Utsikt. En riktig natural high!

  Läs mer
 • Konst på två hjul

  Vidga dina Stockholmsvyer, både bokstavligen och själsligt. Sätt dig säkert i sadeln och trampa dig bortom tullarna för att uppleva ett urval av den bästa offentliga konsten som Stockholm erbjuder, mellan Gallerian och Marabouparken.

  Läs mer
 • Staden mellan pärmarna

  Vandra genom miljöerna där den klassiska stockholmsskildringen ”Mina drömmars stad” utspelar sig och häng på platserna du kanske annars bara hade läst om. Här färdas du fritt i brottet mellan historia och nutid utan att lämna sköna Södermalm.

  Läs mer