Öppet idag: Butiker 10–20 Galleriangaraget 06:30–01 Ordinarie öppettider

HÄNDER I GALLERIAN

 • Med anledning av coronaviruset

  Just nu befinner vi oss alla i en ny situation, där det är viktigt att vi hjälps åt och följer information och riktlinjer från myndigheterna. Gallerian håller öppet som vanligt men vi är extra noga med städningen och att rengöra ytor s…

  Läs mer
 • Leksaker och spel för hela familjen

  Just nu tillbringar många av oss mycket tid hemma och ibland kanske det känns svårt att hitta på nya, spännande aktiviteter. World of Toys har ett otroligt brett sortiment av leksaker och spel för barn och vuxna i alla åldrar. Dessutom kan vi plocka ihop din beställning åt dig och leverera redan samma dag.

  Läs mer
 • Fem produkter för mer glow

  Boosta ditt naturliga glow! Vi på Gallerian tipsar om fem effektiva produkter från The Body Shop som ger dig extra lyster. Hitta dina favoriter och få dem hemlevererade, redan idag!

  Läs mer
 • Handla i Gallerian hemifrån

  Vi vet att det är mycket som fungerar lite annorlunda just nu, därför vill vi göra det enkelt för dig att handla från Gallerian precis som vanligt – oavsett var du är. Ring till oss så plockar vi ihop din beställning och levererar redan samma dag.

  Läs mer
 • Beställ takeaway

  Du vet väl att det går alldeles utmärkt att beställa takeaway från våra restauranger och caféer? Vissa av dem erbjuder även hemkörning, här kan du se vilka och hur du enklast beställer!

  Läs mer
 • Tre vårtrender för herrar

  Dagarna blir allt ljusare, precis som färgerna i garderoben. Vi har spanat på det hetaste vårmodet från catwalken och hittat snygga plagg från Brothers som matchar trenderna.

  Läs mer