Öppet idag: Butiker 10–20 Galleriangaraget 06:30–01 Ordinarie öppettider

HÄNDER I GALLERIAN

 • Test av semlor

  En av årets godaste dagar närmar sig med stormsteg – vi pratar givetvis om fettisdagen den 25:e februari! I Gallerian finns både klassiska och nya varianter av den älskade semlan och vi har testat fem olika sorter.

  Läs mer
 • Foot Locker har öppnat igen!

  Äntligen har Foot Locker öppnat sin butik efter en tids ombyggnad. Välkommen in till den nya, fräscha butiken som bland annat utökat sitt utbud för damer.

  Läs mer
 • Årets nominerade i Gulddraken 2020

  Varje år listar Dagens Nyheter sina 5 favoriter inom olika kategorier av restauranger och caféer, en från varje kategori vinner Gulddraken 2020. Gallerian är väldigt stolta över att två av våra restauranger och barer finns med bland de nominerade. Om du inte besökt The Fishery eller IMA än är det alltså hög tid nu! 

  Läs mer
 • Konst i Gallerian

  I samarbete med Stockholm konst lyfter vi kvinnliga förebilder genom tiderna i konstprojektet “Illuminate Herstory”. Projektet grunades i Irland 2017 i syfte att uppmärksamma kvinnliga förebilder idag och historiskt. Sedan 2018 äger utställningen rum på flera platser runt om i världen samtidigt.

  Läs mer
 • Bruncha i Gallerian

  Ta sovmorgon och börja helgen lite senare med brunch hos oss i Gallerian! Här finns många bra restauranger med flera olika typer av mat så att du själv kan välja och vraka. Vi har varit runt och kollat in utbudet på Regeringsgatan 21, Il Molo och Eggs Inc. Se bilder och läs mer om vad du kan förvänta dig av menyn här!

  Läs mer
 • Second hand hos Polarn O. Pyret

  Nu kan du handla second hand i alla Polarn O. Pyrets butiker! Du kan enkelt lämna in barnens gamla ytterkläder som inte kommer till användning – i utbyte får du en värdecheck baserat på plaggets värde som du kan använda vid nästa köp.

  Läs mer