Öppet idag: Butiker* 10–20 Garage 06–01 Gallerians entréer 07–21 Ordinarie öppettider

HÄNDER I GALLERIAN

 • Kom i mål snabbare med våra julbanor

  För att förenkla din julshopping än mer har vi skapat 4 julbanor i Gallerian. Oavsett om du letar efter pynt till hemmet, julklappar till barnen eller den perfekta klappen till julklappsspelet, så finns våra banor här till undsättning.

  Läs mer
 • Ny butik: Calzedonia

  Calzedonia har öppnat i Gallerian! Calzedonia erbjuder italienska badkläder, strumpor och strumpbyxor för kvinnor, män och barn. Vårt varumärke kännetecknas av kvalitativa produkter med hög modegrad, innovativa material och prisvärda kollektioner.

  Läs mer
 • Klara, färdiga, jul!

  Julen är ett enda långt race. Från uppvärmningen när de första ljusslingorna hängs upp, till målgången när paketen öppnats, pågår ett osynligt lopp för att fixa julen och vi hjälper dig att vinna det. I Gallerian finns julpyntet som sätter ribban högt, maten som håller energinivån uppe, servicen som tar dig över varje hinder och klapparna som ger dig högsta poäng. Och såklart atmosfären för att du ska kunna göra allt med ett sportsligt gott humör. Ta på din finaste juloutfit och dina snabbaste skor och sikta mot mållinjen. Vi hejar på dig från första steget till sista-minutenklapparna. Klara, färdiga, jul!

  Läs mer

NYHETER