Öppet idag: Butiker 10–20 Galleriangaraget 06:30–01 Ordinarie öppettider

HÄNDER I GALLERIAN

 • Julklappstips – Hårda klappar till hemmet

  Har du svårt att komma på vad du ska ge dina nära och kära i julklapp? Lugn, vi har tagit fram några bra förslag på hårda julklappar från utvalda butiker hos oss i Gallerian som du kan inspireras av.

  Läs mer
 • Julklappstips – Presentkort

  Gallerians presentkort är den perfekta julklappen som inte gör någon besviken. Ett smidigt sätt att pricka rätt om du inte riktigt vet vad du ska ge.

  Läs mer
 • Fira Lucia med oss!

  Lucia kommer med sina tärnor och stjärngossar till Gallerian för att sprida ljus och värme. Kören bjuder också på skönsång i form av klassiska Lucia- och jullåtar. 

  Läs mer
 • Julklappstips – Till de små

  Lugn, julklapparna hittar du hos oss! Vi har plockat ut favoriter från några av butikerna i Gallerian. Vare sig du ska hitta en klapp till en cooling, en framtida artist eller en som ofta fryser så har vi tips på vad du kan ge minstingarna i julklapp i år!

  Läs mer
 • Så här spelar du julklappsspelet

  Att fira jul kan innebära många roliga traditioner, och kanske är julklappsspelet en av dom? Om det inte redan är en av dina traditioner, har vi skrivit ner instruktionerna till spelet här så att du kan testa något nytt i år! Julklappsspelet är ett nervkittlande spel på tid som går lika bra att spela med familjen som med kollegorna.

  Läs mer