Öppet idag: Butiker 10–20 Galleriangaraget 06:30–01 Öppettider Gallerians entréer 07–21 Ordinarie öppettider

HÄNDER I GALLERIAN

 • Med anledning av coronaviruset

  Just nu befinner vi oss alla i en ny situation, där det är viktigt att vi hjälps åt och följer information och riktlinjer från myndigheterna. Gallerian håller öppet som vanligt men vi är extra noga med städningen och att rengöra ytor s…

  Läs mer
 • Kjell & Company har öppnat!

  Vi är glada att Kjell & Company nu har öppnat hos oss! Den nya butiken ligger i Sergelgången – mitt i city och perfekt för dig som är på språng. Här kan du få hjälp av Kjell & Companys experter att hitta precis det som du behöver för att göra ditt hem lite smartare. 

  Läs mer
 • Mors dag 31 maj

  På söndag är det mors dag och ett perfekt tillfälle att visa lite extra uppskattning för just din mamma! Oavsett om ni tänkt fira tillsammans eller på avstånd har vi många bra förslag på saker som får mor att känna sig uppmärksammad.

  Läs mer
 • Utomhusleksaker från World of Toys

  Låt barnen leka utomhus när vädret tillåter! Gör leken ännu roligare med nya leksaker från World of Toys. Vi har valt ut några leksaker och spel som är perfekta att använda utomhus.

  Läs mer
 • Skydda synen med stil

  Synsam har fått in massor av nyheter – både uppdaterade klassiker och helt nya modeller för dig som gärna tar ut svängarna! Synsam erbjuder just nu 25% på alla solglasögon så passa på att köpa säsongens snyggaste solskydd.

  Läs mer
 • Handla med personlig service utan att gå in i Gallerian

  Nu kan du som har vägarna förbi Gallerian stanna upp utanför och få hjälp att handla från alla våra butiker, restauranger och caféer utan att själv behöva gå in. Vi vill helt enkelt göra det ännu lättare för alla våra kunder att kunna handla från hela vårt utbud. 

  Läs mer