HÄNDER I GALLERIAN

 • Planera ditt besök

  För att du fortsatt ska känna dig trygg hos oss i Gallerian redovisar vi här tider under veckans alla dagar då det som regel är mer respektive mindre människor i Gallerian. Du har därmed möjlighet att planera ditt besök genom att välja en tid och en besöksnivå som passar dig.

  Läs mer
 • Innovativ hudvård från Opatra

  Skäm bort dig själv med en ansiktsbehandling på plats hos nyöppnade Opatra. Eller varför inte göra en investering i din hy och köpa med dig utrustningen hem?

  Läs mer
 • Träna hos BECORE

  Är du redo för att ta din träning till nästa nivå? Eller är du kanske redan stammis hos BECORE? Oavsett om du är nybörjare på träningen eller en rutinerad deltagare är du varmt välkommen till BECOREs senaste träningsstudio som nu öppnat hos oss på plan 4.

  Läs mer
 • Höstnyheter

  Hösten är här och vi gör oss redo för allt nytt som den nya säsongen har att erbjuda. Alla nystarter som kräver en uppdaterad garderob för höstens nya stil till exempel, oavsett om det gäller en hel makeover eller att gå all in på hösttrenderna.

  Läs mer
 • Ät frukost i Gallerian

  Unna dig en god frukost hos oss! Vi har många olika typer av frukost så vi är rätt säkra på att det finns något som passar just dig. Vi har testat utbudet hos Blanche & Hierta, Il Molo och Vete-Katten. Läs mer om vad du kan hitta på deras menyer här!

  Läs mer