HÄNDER I GALLERIAN

 • För er som går all in på julen

  I tider som denna är ingenting som det brukar, och nu blir inte heller julen det. Därför vill vi se till att årets jul kanske inte helt blir som vanligt, men till och med lite bättre.

  Läs mer
 • Personlig shopping service och hemleverans

  Vi vet att det är mycket som fungerar lite annorlunda just nu, därför vill vi göra det enkelt för dig att handla från Gallerian precis som vanligt – oavsett var du är. Chatta eller ring till oss för att få personlig shoppingservice. Vi plockar ihop din beställning och levererar den redan samma dag!

  Läs mer
 • Planera ditt besök

  För att du fortsatt ska känna dig trygg hos oss i Gallerian redovisar vi här tider under veckans alla dagar då det som regel är mer respektive mindre människor i Gallerian. Du har därmed möjlighet att planera ditt besök genom att välja en tid och en besöksnivå som passar dig.

  Läs mer
 • Ljud som belönats med guld

  Ljuden och musiken du hör när du besöker oss har vunnit pris! Under årets Transform Awards Nordics kammade vi hem guld i kategorin “Best Use of Audio Brand”. 

  Läs mer
 • Från morgon till kväll

  För dig som är på väg ut i natten och dig som är på väg hem från den. För dig som tar en drink med kollegorna och dig som äter lunch med dina blivande. För dig som shoppar inför dejten och dig som firar guldbröllop. Och för dig som planlöst strosar bara för att. 

  Läs mer
 • 15 öppningar under hösten!

  Under hösten sker en massa spännande öppningar hos oss i Nya Gallerian. Några är redan här och några är på ingång. Vi uppdaterar texten löpande då fler koncept öppnar!

  Läs mer