Öppet idag: Butiker 10–20 Galleriangaraget 06:30–01 Ordinarie öppettider

HÄNDER I GALLERIAN

 • Öppningen av Victoria’s Secret

  Fredag den 8 november öppnades äntligen dörrarna till Victoria’s Secrets första skandinaviska flaggskeppsbutik! Välkommen in till butiken för att uppleva hela sortiment av underkläder, sovplagg och skönhetsprodukter.

  Läs mer
 • Maten du inte får missa på Regeringsgatan 21

  Regeringsgatan 21 öppnade i Gallerian under sommaren 2019 och har sedan dess blivit en mötesplats för de som vill njuta av vällagad mat med en modern twist. För att ta reda på lite mer om vad som serveras vid de skinande marmorborden och vad vi absolut inte får missa på menyn, satte vi oss ner med restaurangchefen Christofer Svedin.

  Läs mer
 • Den hälsosamma trenden från Stilla havet

  Poké bowl-trenden slog ner som en blixt i Sverige 2016 och sen dess har den hälsosamma snabbmatstrenden bara fortsätt växa. Hawaii Poké var den första restaurangen i skandinavien med att servera poké bowl. Vi träffade Aaron Colman, medgrundare av Hawaii Poké för att få reda på hemligheten bakom succékonceptet.

  Läs mer
 • Urban Food Market

  Välkommen till Urban Food Market – en tre dagar lång matfest den 24:e-26:e oktober! Vi flyttar ner några av våra utvalda restauranger på Kockstorg i mitten av Gallerian.

  Läs mer
 • 6 snygga skor som håller värmen

  Den härliga hösten är äntligen här, och snart knackar vintervädret på. Har du förberett dig inför kallare temperaturer? Håll både värmen och stilen med bra vinterskor! Vi har valt ut några varma favoriter från Nilson Shoes i Gallerian.

  Läs mer